Helias Marketing

Over HeliasMarketing

Het marketing bureau gespecialiseerd in zoekmachine optimalisatie voor hogere posities in Google en meer organische website bezoekers.

over ons

Waarom HeliasMarketing?

Voor professionele begeleiding en diensten omtrent Search Engine Optimization ben je aan het juiste adres

Maak kennis met HeliasMarketing

HeliasMarketing is opgericht door Matthijs Pil, tevens SEO specialist.

Toen ik 5 jaar geleden begon met het leren van zoekmachine optimalisatie ging ik aan de slag met alle informatie die ik online kon vinden.

Mijn dagen bestonden uit het verslinden van SEO blog berichten en SEO video’s van de zogeheten experts en ik dacht na een periode van maanden intensieve zelfstudie dat ik de wijsheid in pacht had.

Toen ik enthousiast mijn eerste website startte en aan de slag ging met alle SEO technieken die ik tot dusver had geleerd gebeurde er echter exact…. NIETS.

Vanaf dat moment besloot ik het heft in eigen handen te nemen en doelgerichte zoekmachine optimalisatie onderzoeken & experimenten te houden vanaf talloze invalshoeken.

Mijn praktijkgerichte onderzoekservaring heeft inmiddels talloze websites geholpen om nummer 1 posities in Google in te nemen voor zoektermen met een hoge concurrentie.

Ook hebben de webshops die ik zelf heb opgericht enorm geprofiteerd van mijn expertise met SEO en is bijna onze volledige omzet afkomstig van organisch verkeer!

Inmiddels kan ook jouw website profiteren van deze praktijk gerichte onderzoekservaring en mijn expertise in SEO!

Wacht niet langer vanaf de zijlijn en maak ook van jouw website een ware bezoekersmagneet.