Helias Marketing

SEO Specialist

SEO Specialist

Ben jij op zoek naar een expert op het gebied van SEO om directe resultaten te behalen in de zoekmachines?

Als SEO specialist zorg ik ervoor dat jouw website prominent naar voren komt in Google waardoor er dagelijks een enorm aantal potentiële klanten jouw website bezoeken. Zorg jij dat ze verder naar tevredenheid worden geholpen?

SEO specialist

Voordelen SEO specialist

Freelance SEO Specialist

Als freelance SEO specialist zorg ik dat jouw website bovenaan in Google komt op zoektermen die belangrijk zijn voor jouw bedrijf. Het voordeel hiervan is dat je een beroep op mij kunt doen wanneer jij dat nodig acht. 

Tijdens een kennismakingsgesprek ontvang je van mij een complete SEO analyse waarin ik transparant mijn verwachtingen deel. Vervolgens starten we met een geheel vrijblijvende proefperiode van 2 weken waarin je iedere werkdag een compleet overzicht ontvangt van mijn werkzaamheden.

Omdat ik na een volledige SEO analyse een zeer betrouwbare inschatting kan maken over de prestaties die ik kan leveren op jouw website, kunnen we tijdens het kennismakingsgesprek concrete afspraken maken over de verwachte prestaties en doelstellingen.

No cure no pay

Niet tevreden over mijn prestaties? Geen kosten! De afgelopen 5 jaar heb ik mij volledig gespecialiseerd in zoekmachine optimalisatie. Wat begon als een hobby ontwikkelde zich tot een vergaande interesse en ontspoorde vervolgens tot een ware obsessie.

Omdat ik gedurende de afgelopen 5 jaar talloze eigen webshops ben gestart om mijn SEO technieken in de praktijk te onderzoeken, experimenteren, en verder te specialiseren, heb ik inmiddels zoveel zoekmachine optimalisatie vaardigheden ontwikkeld dat ik mijn werkzaamheden volledig op no cure no pay basis kan aanbieden.

Daarnaast is het altijd mijn doelstelling geweest om als mij als zelfstandige SEO specialist te onderscheiden van de zogeheten ‘specialisten’. Dit betekend voor mij samenwerken op basis van continuïteit, klanttevredenheid, transparantie, en kwaliteit. 

Geen lange termijn contracten, maar een dagelijks opzegbare samenwerking, geen torenhoge kosten zonder geleverde prestaties, maar enkel betaling op basis van tevredenheid. In mijn ogen heb ik mijn werk pas goed gedaan als het voor jou niet voelt als een betaling, maar een beloning voor uitmuntende prestaties!

Beloning op basis van prestatie!

SEO specialisten

Waarom een SEO specialist inhuren?

Laten we beginnen met het feit dat SEO nog altijd de meest waardevolle marketing strategie is waarmee je dagelijks een absurd aantal bezoekers binnen jouw doelgroep, en ook nog eens met een koop intentie, naar jouw website kunt trekken zonder hier ook maar een cent voor te betalen.

Een SEO specialist zorgt voor winstgevende resultaten waarop jij op lange termijn kunt voortborduren. Wanneer jij dus als bedrijf een goede SEO specialist inhuurt zal je uiteraard betalen voor de geleverde diensten, maar daar tegelijkertijd een enorm lange van profiteren!

Daarnaast weet een goede SEO specialist in een zo kort mogelijke tijd de gewenste resultaten te behalen en de concurrentie te overtreffen.

Je website zonder SEO specialist voelt als het spelen van een Champions League finale tegen Real Madrid met het team van FC Telstar. 

Wat doet een SEO specialist?

De belangrijkste taken van een SEO specialist zijn het beter vindbaar maken van jouw website in de zoekmachines, en te zorgen voor een toename van organische bezoekers binnen jouw doelgroep.

Allereerst starten we met een complete SEO analyse. Waar liggen de kansen en bedreigingen? Vervolgens ga ik een complete SEO content strategie samenstellen, een technische SEO audit uitvoeren, en een uitgebreid zoekwoordenonderzoek verrichten.

Ik zorg er als SEO specialist voor dat jouw website SEO technisch volledig op orde is, verricht een complete on page optimalisatie, en zorg er met een strategische content strategie voor dat jij organisch potentiële klanten vanuit Google ontvangt die jouw website bezoeken met de gewenste intentie.

SEO Content Strategie

In mijn optiek één van de meest waardevolle SEO technieken is het creëren van een uitmuntende SEO content strategie. Naast het optimaliseren van alle on page technieken focus ik op de ontwikkeling van topic clusters en pillar pages waarbij ik tevens optimaliseer voor featured snippets om een autoriteit te worden in de ogen van Google binnen jouw branche.

Eenvoudig gezegd zorgen we er met geavanceerde SEO technieken voor dat Google exact begrijpt wat de belangrijkste onderwerpen binnen jouw website zijn en dat je wordt gezien als een autoriteit in de ogen van Google over deze onderwerpen.

In overleg met client schrijf ik talloze monsterartikelen, die we vervolgens op een strategische manier aan elkaar verbinden via interne links, waarmee je per geschreven SEO pagina voor honderden zoekwoorden tegelijkertijd in Google scoort.

Tijdens mijn 5 jaar durende periode van praktijk gerichte SEO onderzoeken en experimenten heb ik inmiddels de ultieme SEO content strategie ontwikkeld waarmee ik gegarandeerd korte termijn resultaten behaal in de zoekmachines.

SEO content strategie

SEO Content laten schrijven door een Specialist

Technische SEO Audit

Door een technische SEO audit uit te voeren kan ik zeer snel alle technische fouten op het gebied van zoekmachine optimalisatie traceren. Vaak zorgt een gebrek aan diepgaande kennis ervoor dat websites worden tegengehouden in de zoekmachines vanwege technische fouten.

Dit kunnen fouten zijn als redirect chains, duplicate content, thin content, No-index pagina’s in je sitemap, zombie pages,orphan pages, 404 pagina’s of slechte pagina laadtijden/core web vitals scores.

Na het detecteren van deze technische fouten zal ik er met een technische SEO optimalisatie voor zorgen dat de technische SEO gezondheid van jouw website geen enkel probleem meer vormt.

Zoekwoorden Analyse

Met een hoogwaardig zoekwoorden onderzoek ga ik opzoek naar opportunity keywords en keyword phrases voor jouw bedrijf. Dit zijn winstgevende zoektermen die zich op focussen op bezoekers met de gewenste zoekintentie zoals een aankoop intentie, en waarmee ik op korte termijn succes kan behalen voor jouw bedrijf.

Daarnaast gebruik ik relevante zoektermen om de on page SEO van jouw website te verbeteren, om voor meer zoekwoorden per pagina te scoren in Google, en om autoriteit te winnen in de ogen van Google.

De meeste SEO freelancers, SEO specialisten of SEO bureaus navigeren naar de welbekende tools als Ahrefs, Semrush of de Google Keyword planner, vullen vervolgens de seed keywords van jouw bedrijf in(belangrijkste zoektermen), en optimaliseren rondom exact dezelfde zoekwoorden als iedere concurrent binnen jouw branche.

Mijn strategisch zoekwoorden onderzoek bestaat echter uit een stappenplan waarbij ik zoek ga naar waardevolle zoektermen om in korte autoriteit te winnen, zoektermen waarvan de concurrent geen benul heeft, en zoektermen met een hoge kans op conversie.

De succesvolle SEO strategie die ik de afgelopen jaar heb ontwikkeld is gebaseerd op een aantal waardevolle SEO technieken waarbij een strategisch zoekwoorden onderzoek een zeer belangrijke rol vervult.

Website bovenaan in Google op winstgevende termen

Bezoekers zijn leuk, maar uiteindelijk draait SEO om het verhogen omzet! De SEO strategie die ik hanteer is volledig gebaseerd op het verhogen van de omzet van jouw bedrijf waarbij het verhogen van het aantal organische bezoekers binnen jouw doelgroep een belangrijke rol speelt.

Op een zeer effectieve en resultaatgerichte manier van werken zal op korte termijn succes worden behaald, terwijl tegelijkertijd de ‘lange termijn zaadjes’ al worden geplant.

Als SEO specialist zorg ik ervoor dat jouw website bovenaan komt in Google op winstgevende en belangrijke zoektermen.

SEO ZZP Diensten

SEO content schrijven

SEO Specialist Diensten

Betaalbare SEO zonder lange contractuele plichten en torenhoge kosten zonder resultaat. Wij bieden met HeliasMarketing diverse SEO diensten aan waardoor jij ook daadwerkelijk betaald voor de geleverde prestaties.

Daarnaast hoef je niet je volledige SEO uit te besteden als bedrijf, maar kun je eenvoudig gebruik maken van afzonderlijke SEO diensten. Bij iedere SEO dienst ontvang je tevens gratis een volledige SEO analyse van jouw website!

SEO teksten schrijven

Heb jij het zelf te druk om SEO content te produceren, of besteed je dit gewoonweg liever uit aan een expert dan kun je gebruik maken van onze SEO teksten schrijven dienst.

Wil jij hogere posities in Google voor bepaalde zoektermen? Dan zorg ik voor complete SEO teksten, of in het geval van competitieve zoektermen, een bundel van SEO teksten, waarmee jij de prominente posities voor de gewenste zoektermen kunt realiseren!

Strategisch zoekwoorden analyse

Besteed je zoekwoorden onderzoek uit en ontvang een compleet overzicht met kansrijke zoektermen voor jouw bedrijf inclusief een strategisch plan van aanpak. Een strategische zoekwoorden analyse zorgt voor winstgevende resultaten en is één van de meest waardevolle en onderschatte SEO technieken.

Technische SEO Analyse

Ontvang een rapport met een volledige overzicht van de SEO technische gezondheid van jouw website inclusief de benodigde optimalisatie technieken. De meeste websites worden geremd op het gebied van zoekmachine optimalisatie vanwege technische SEO fouten.

Een technische optimalisatie is een zeer krachtige en waardevolle SEO techniek omdat de resultaten directe impact hebben op je posities in Google.

Optimaliseren van je pagina snelheid

Je pagina laadtijd is anno 2021 niet alleen een SEO rank factor met een enorme impact op je posities binnen de zoekmachines, maar heeft ook een enorme invloed op je conversiepercentage. 

Het optimaliseren van je paginasnelheid zorgt dan ook niet alleen voor hogere posities in Google, maar verhoogd ook nog eens je conversiepercentage. Ik zorg ervoor dat jouw website volledig geoptimaliseerd is voor de core website en dat je pagina laadtijd in het algemeen perfect in orde is!

SEO zzp

Wil jij gebruik maken van een SEO specialist?

Start Kennismakingsgesprek!